سه شنبه , ۸ فروردين ۱۳۹۶
كميته اسكان و هتل چاپ نامه الکترونیک
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۱۸

جهت رفاه كارمندان،هيئت علمي و دانشجویان محترم دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور
شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی پارسیس تسهيلات استفاده از تعدادي هتل ،هتل آپارتمان،سوئیت آپارتمان وحسینیه مشرف به حرم مطهر را فراهم کرده است لذا متقاضيان محترم مي توانند با معرفي نامه دانشگاه به شرح ذيل از تخفيف استفاده نمايند.
الف: زمان هاي غير پيك گروهی (غير تابستان،مناسبت های مذهبی) سرانه هر نفر 10000 تومان (اتاق تخت دار) و سرانه هر نفر براي اسكان گروهي بدون تخت 6000 تومان
ب:  زمان هاي پيك (تابستان، عيد نوروزو ...) سرانه هر نفر 22000 تومان (اتاق تخت دار) و سرانه هر نفر براي اسكان گروهي بدون تخت 16000 تومان
هزينه صبحانه ، نهارو شام 13000 تومان
1- دارا بودن كليه امكانات رفاهي در داخل واحد اقامتي شامل: سرويس بهداشتي، حمام، تلويزيون، يخچال و كولر
2- مجاورت با حرم مطهر
3- امكان سرويس دهي به اردو هاي دانشجويي، كارمندي و اساتيد
4- امكان اسكان انفرادي و گروهي
خدمات ويژه بازدید از مناطق تفریحی و تاریخی
جهت استفاده از خدمات تور ها و گروهها میتوانید به صورت توافقي اقدام کنید.
جهت اطلاع بيشتر با تلفن 36046666-051 و يا با شماره تلفن همراه 09155043760 ( آقاي هنرور ) جهت رزرو تماس حاصل فرماييد.جهت اطلاعات بيشتر ودریافت تصاوير هتل آپارتمان به سايت كانون فارغ التحصيلان بخش ستاد اسكان یا کانال تلگرام دانشگاه آزاد اسلامي مشهد مراجعه فرمایید.
@m_kanoon