سه شنبه , ۸ فروردين ۱۳۹۶
در باره ما چاپ نامه الکترونیک

آیا می دانید دانشجویان و فارغ التحصیلان دارای فکر بکر و ایده های خلاق چه باید بکنند ؟ آیا اطلاعات علمی مختص شما بیشتر است یا اطلاعات علمی کاربردی شما ؟ آیا از تخصص های ویژه ای که صنایع و مراکز تحقیقاتی در ارتباط با رشته خود به آنها نیاز دارند برخوردار هستید؟ با توجه به پیشرفت سریع تکنولوژی و فعالیتهای تحقیقاتی و صنعتی و درک اهمیت لزوم سرمایه گذاری در تحقیقات پایه ی از سوی دولت در چارچوب سند توسعه 20 ساله یران و با نگاهی به تحولات آینده ایران تا سال 1400 و بعد از آن، نوع فعالیت های شغلی دستخوش تغییرات شگرفی خواهد شد و فارغ التحصیلان دانشگاه ها بجز تحصیلات دانشگاهی باید از تخصص های ویژه ای که صنایع و مراکز تحقیقاتی به آنها نیاز خواهند داشت برخوردار باشند تا بتوانند به کار مشغول شوند. این نوع از تخصص ها متأسفانه نه در دانشگاه ها و نه در صنایع آموزش داده می شوند و تنها بصورت تجربه فردی و از فردی به فرد دیگر قابل فراگیری است که تبعات خود را دربر دارد. در سیستم آموزش دانشگاه صرفاً اطلاعات علمی محض در اختیار دانشجویان قرار داده می شود در حالیکه بازار بیرون دانشگاه نیازمند تخصص های علمی-کاربردی است. از طرفی در صنعت نیز بدلیل وجود رقابت اقتصادی فرصت فراگیری این تجربیات وجود ندارد. در راستای تحقق اهداف در نظر گرفته شده در سند توسعه ایران 1400 و با توجه به اهمیت امر آموزش و تحقیق در زمینه های دانشگاهی، صنعتی، تحقیقاتی، اجتماعی، فرهنگی، گردشگری و غیره لزوم تربیت نیروی متخصص و کارآمد با هدف کارآفرینی و جذب و هدایت ایده های خلاق، بالا بردن سطح کیفی فعالیتهی تحقیقاتی و صنعتی و ارائه مشاوره تخصصی، ارتقاء توان و مهارت مدیران و کارشناسان سازمانها و ایجاد ارتباط سازنده بین دانشگاه و صنعت در مرداد ماه سال 1385 مرکز آموزش و تحقیق کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد پایه گذاری شد و در راستای تحقق اهداف ذکر شده فعالیت خود رادر دو بعد آموزش و تحقیق در جهت بالا بردن سطح علمی و فرهنگی دانشجویان و فارغ التحصیلان و تربیت نیروی متخصص و کارآمد جهت اشتغال سازنده در بازار کار و صنعت اغاز نمود .