اولویت استخدام با دانشگاه‌ آزادی‌هاست چاپ نامه الکترونیک
يكشنبه ۰۱ فروردين ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۰۱
دکتر عبدالله جاسبی در جشن فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی ویژه رشته‌های فنی و مهندسی
اولویت استخدام با دانشگاه‌ آزادی‌هاست

خبرهاي كانون  -

اولویت جذب و استخدام دانشگاه آزاد اسلامی برای رسیدن به نقطه‌ای که 100 هزار عضو هیئت علمی داشته باشد با فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی است. دکتر عبدالله جاسبی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، در حاشیه جشن فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی ویژه رشته‌های فنی و مهندسی در پاسخ به پرسش خبرنگار هفته‌نامه فارغ‌التحصیلان گفت: «برای استخدام اعضای هئیت علمی در واحدهای مختلف، اولویت استخدامی با فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد و اعضای کانون فارغ‌التحصیلان است». وی در توضیح این مطلب تاکید کرد: «ما سعی کردیم با توسعه و ارتقای امکانات کانون فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی زمینه اشتغال آنان را نیز فراهم یا برای آنان بسترسازی کنیم». جاسبی همچنین افزود: «برای استخدام اعضای هئیت علمی بدیهی است که مجموعه اعضای کانون فارغ‌التحصیلان را در اولویت استخدامی قرار دهیم».

جاسبی در این مراسم به مسئله وقف دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و این امر را جدای از مسائل سیاسی دانست و گفت: «هدف ما از وقف ماندگاری دانشگاه آزاد اسلامی در آینده و جذب خیران به این مسئله است».

دکتر انتظامی، رئیس کانون فارغ‌التحصیلان دانشگاه نیز در این همایش ضمن تشکر از دکتر جاسبی جهت واگذاری واحد کارآفرینی به کانون فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: «در تقسیم‌بندی نسل‌های دانشگاهی ما به نسلی می‌رسیم که دانشگاه‌ها به دنبال فعالیت‌های کارآفرینانه‌اند و دانشگاهی برتر است که بتواند تعداد افرادی بیشتری را در قالب کارآفرین تربیت کند». در این مراسم مهندسی آخوندی، عضو سازمان مهندسی استان تهران ضمن ایراد سخنانی از مهندسان حاضر در جمع خواست تا خود مشکل کاری خود را حل کنند و برای مبارزه با مسئله بیکاری به سراغ جوامع مهندسی دیگر کشورها بروند. همچنین مهندس علی مصریان بیانیه مهندسان فارغ‌التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی را قرائت کرد و برنامه با اجرای مراسم موسیقی سنتی و آواز مهدی مقدم و دیگر هنرمندان ادامه یافت. جشن فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی ویژه رشته‌های فنی و مهندسی پنج‌شنبه گذشته در مرکز همایش‌های رازی برگزار شد.

شرح کامل این مراسم را می‌توانید در شماره 86 هفته‌نامه فارغ‌التحصیلان مطالعه کنید.