سه شنبه , ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
بازدید علمی از اولین سد تلمبه ذخیرهای ایران چاپ نامه الکترونیک
دوشنبه ۲۱ تیر ۱۳۸۹ ساعت ۱۶:۲۲

معاون اجرايي كانون فارغ التحصيلان از برگزاری بازدید علمی و تخصصی فارغ التحصیلان مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در رشته عمران و گرایشهای مربوطه از سد سیاه بیشه خبر داد.

مهران عباسی انارکی با اعلام اين خبر گفت : در این بازدید که به همت کانون فارغ التحصیلان   دانشگاه آزاد اسلامی و درتاریخ 10/4/89 برگزار شد، علاقه مندان از مراحل مختلف ساخت و احداث این سد که با تلاش شبانه روزی متخصصان ایرانی در حال ساخت میباشد بازدید کردند و پرسشهای خود را با کارشناسان این کارگاه در میان گذاشتند.

وي هدف از این بازدید را آشنایی فارغ التحصیلان دانشگاهی با ویژگیهای این صنعت عظیم که در دل خود دهها صنعت وابسطه را ایجاد کرده و همچنین آماده سازی آنها برای ورود به صنعت سدسازی در سالهای آتی عنوان کرد.

معاون اجرایی کانون فارغ التحصیلان در پايان خاطر نشان كرد: تعداد افراد حاضر در اين بازديد 24 نفر بودند كه از اين تعداد 8 نفر فارغ التحصيل زن و 16 نفر آنها فارغ التحصيل مرد مي باشند.در این بازدید علمی و تخصصی 74 درصد از بازدیدکنندگان کیفیت و نحوه برنامه ریزی بازدید را خوب ارزیابی کردندو از نحوه برخورد عوامل کارگاه احداث سد نیز به میزان 85 درصد ابراز رضایت کردند.

علاقمندان جهت شركت و اطلاع از برنامه هاي اين كانون مي توانند به آدرس اينترنتي www.aiau.ir مراجعه نمايند .