دوشنبه , ۲۹ آبان ۱۳۹۶
كانون فارغ التحصيلان بايد به طور ويژه تدابيري براي كاريابي فارغ التحصيلان اتخاذ كند چاپ نامه الکترونیک
جمعه ۱۸ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۰۷
دكتر فرهاد دانشجو در بازديد از مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي: كانون فارغ التحصيلان بايد به طور ويژه تدابيري براي كاريابي فارغ التحصيلان اتخاذ كند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بيان اينكه شاخص دفاع از توليدات ملي ارتقاي كيفيت است، گفت: وظيفه دانشگاه ها در حمايت از توليدات ملي ، مطالعه در زمينه فناوري هاي نوين و رشته هاي مورد نياز كشور است.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري آنا،دكتر فرهاد دانشجو امروز در بازديد از قسمت هاي مختلف و قرنطينه مركز آزمون دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه بايد با ايجاد منابع مالي جديد از وابستگي به شهريه خارج شود و با برقراري ارتباط با جامعه صنعتي براي كاربردي كردن پروژه هاي دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري اقدام كند.
وي ادامه داد: يكي از مشكلات ما كمبود نيروي متخصص و متبحر در رشته هايي نظير حقوق بين الملل، محيط زيست، دندانپزشكي، ميكروبيولوژي و ... است كه بايد بر روي اين رشته ها سرمايه گذاري كنيم.
دكتر دانشجو گفت: كانون فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي بايد به طور ويژه تدابيري براي كاريابي فارغ التحصيلان اتخاذ كند چرا كه اگر آنان متناسب با رشته هاي تحصيلي شان شان مشغول كار شوند شاخص هاي مدارك دانشگاه آزاد بالاتر مي رود.
وي ادامه داد: دغدغه رئيس جديد دانشگاه آزاد اسلامي، فرهنگ ديني و اسلامي و ارتقاي كيفيت آموزش و پژوهش در دانشگاه است.
گفتني است، بازديد از قسمتهاي مختلف مركز آزمون شامل دبيرخانه، اداره هاي پاسخگويي، پردازش، برگزاري آزمون هاي تشريحي، پشتيباني، معاونت هاي مالي، اجرايي، پژوهش و قرنطينه بود كه با حضور دكتر سيدعبدالله سجادي جاغرق رئيس مركز صورت گرفت.