دوشنبه , ۲۹ آبان ۱۳۹۶
تشکیل ستاد نقل ‌و انتقال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه ۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۰۴

معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینكه بخشنامه جدید نقل و انتقالات این دانشگاه شامل واحدهای تهران نمی شود گفت: براساس بخشنامه، زمان ثبت درخواست دانشجویان واحدهای دانشگاهی از 15 خرداد آغاز می شود و تا 15 تیرماه ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا براساس اعلام روز سه شنبه دانشگاه آزاد اسلامی، 'محمودرضا اسفندیار' از دانشجویان متقاضی نقل و انتقال خواست از مراجعه حضوری به سازمان مركزی این دانشگاه خودداری كنند و توضیح داد: بخشنامه جدید سازمان مركزی به منظور تسریع در امور نقل و انتقال تدوین شده است و دانشجویان می‌توانند از آیین‌نامه قبلی نقل و انتقالات هم استفاده كنند.
وی با بیان اینكه دانشجویان میهمان باید شهریه ثابت را در واحد مبدا پرداخت كنند، اظهار داشت: طبق تاكیدات ریاست دانشگاه آزاد اسلامی لازم است واحدهای دانشگاهی حداكثر مساعدت را در خصوص میهمانی دانشجویان مبذول داشته باشند.
اسفندیار تصریح كرد كه دانشجویانی كه پیش از این از میهمانی استفاده كرده‌اند نیز می‌توانند از آیین‌نامه مذكور برای دو نیمسال میهمانی استفاده كنند.
وی ادامه داد: ستادی متشكل از دبیر یا نماینده منطقه، رییس شورای معاونان و مدیر دانشجویی در سطح مناطق 17 گانه به منظور نظارت در امور مربوط به نقل و انتقالات طبق آیین نامه مذكور تشكیل شده است تا در جهت رفع مشكلات احتمالی و پاسخگویی سریع به سوالات واحدها، ‌مراكز دانشگاهی و دانشجویان اقدام كند.
بخشنامه جدید نقل و انتقالات شامل واحدهای دانشگاه آزاد در تهران نمی‌شود و همچنین در صورت عدم مشروطی در ترم‌های تحصیلی قبلی و موافقت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در مبدا و مقصد و كسب معدل میانگین بالاتر از هفده در مدت دو نیمسال متوالی میهمانی و رضایت از عملكرد علمی و فرهنگی دانشجو و دایر بودن رشته و گرایش متقاضی در واحد دانشگاهی مقصد، بلامانع است.