بيانيه نهاد نمانيدگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان چاپ نامه الکترونیک
جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۴۸
آمريكا و استكبارغرب بدانند اين نوع توهين ها خيزش اسلامي را سرعت خواهد بخشيد
نهاد نمانيدگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان  رضوي طي بيانيه اي اعلام كرد
آمريكا و استكبارغرب بدانند اين نوع توهين ها خيزش اسلامي را سرعت خواهد بخشيد
در پي انتشار فيلمي موهن عليه پيامبرگرامي اسلام نهاد نمانيدگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان  رضوي طي بيانيه اي اين اقدام ننگين را محكوم كرد .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد : متن كامل اين بيانيه بدين شرح است : و ما ارسلناك الا رحمت للعالمين ، پيامبر رحمت و آخرين فرستاده خدواند مورد احترام و تكريم تمامي اديان و آزادي خواهان دنيا است و به عنوان اسوه و الگو جايگاه محكمي  در قلوب مسلمين دارد .
با توجه به نفوذ اسلام و بيداري اسلامي و گرايش روز افزون مردم به اسلام ، استكبار جهاني به سر كردگي آمريكا در قالب انتشار فيلمي موهن عليه پيامبر اسلام ، جنايت ديگري را مرتكب گرديد و قلوب مسلمانان جهان را جريحه دار كرد و اين اهانت نه اولين بار و نه آخرين خواهد بود .
لاكن ، آمريكا و استكبار غرب بايد بدانند اين نوع توهين ها خيزش اسلامي را سرعت خواهد بخشيد و بيداري اسلامي را به نتيجه مطلوب خواهد رساند ، آنگاه تعبير قرآن «اليوم يئس الذين من دينكم » محقق خواهد شد .
ما دانشگاهيان ، استادان ، دانشجويان و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي خراسان همگام با امت اسلامي ، اين اقدام ننگين را محكوم مي نماييم .