رييس دانشگاه آزاد:در هيچ جاي دنيا دو «دانشجو» آموزش عالي كشوري را هدايت نمي‌كنند چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۱۲

dr daneshjoo 0116

رييس دانشگاه آزاد اسلامي در خصوص تعطيلي واحدهاي اين دانشگاه در پنج شنبه‌ها، گفت: بر اساس بررسي‌هاي انجام شده اين اتفاق بالاي 80 درصد رخ مي‌دهد.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فرهاد دانشجو در اجلاس روساي آموزشكده‌هاي سما در نشست پرسش و پاسخ با مديران آموزشكده‌ها در خصوص تعطيلي روز پنج شنبه، گفت: معاون اداري مالي دانشگاه اين موضوع را بررسي مي‌كند كه نكات منفي يا مثبتي در اين مورد وجود دارد. قطعا در صورتي كه پنج شنبه‌ها تعطيل شود ساعت كاري كاهش نمي‌يابد و اگر تصميمي در مورد تعطيلي پنج‌شنبه‌ها اتخاذ شود از مهرماه اين موضوع اجرايي مي‌شود.

وي در خصوص سوال يكي از مديران مبني بر ارائه برنامه‌هاي دانشگاه آزاد براي ارتقاي كيفيت در آموزشكده‌هاي سما گفت: گذشت آن زمانيكه يكي مي‌گفت و بقيه انجام مي‌دادند از الان بايد شما پيشنهادات خود را به سازمان مركزي ارائه دهيد، چرا كه ما نمي‌توانيم براي ارتقاي كيفيت شما برنامه‌ريزي كاملي انجام دهيم. چرا كه هرجا با توجه به منطقه آن سياست‌هاي متفاوتي دارد.

در هيچ جاي دنيا دو دانشجو آموزش عالي كشوري را هدايت نمي‌كنند

وي افزود: در هيچ جاي دنيا وجود ندارد كه دو دانشجو آموزش عالي كشوري را هدايت كنند، چراكه در همه‌جا فارغ‌التحصيلان اين كار را انجام مي‌دهند.

وي با بيان اينكه امكانات لازم براي ارتقاي كيفيت آموزشكده‌ها فراهم است، تصريح كرد: بنده اطلاع دارم دانشگاه جامع علمي كاربردي هم از همه امكانات برخوردار نبود و براي تصويب رشته‌اي بسيار پيگير بودند و برنامه‌هاي متنوعي ارائه مي‌دادند بنابراين شما بايد براي تصويب رشته‌هايتان بسيار پيگير باشيد.

موافق افزايش شهريه و كاهش حقوق‌ها نيستم

وي در خصوص سوال برخي از مديران به تفاوت حقوق ميان كارمندان سازمان سما با كارمندان مشابه در سازمان‌هاي دولتي گفت: نبايد به گونه‌اي حقوق كارمندان را مديريت كرد كه به تناسب درآمد به آنان حقوق داد چرا كه اين كار از عهده هركسي بر مي‌آيد بايد يك مدير اين موضوع را خوب مديريت كند و درآمدزايي ايجاد كند.

دانشجو با بيان اينكه پايين بودن حقوق كارمندان با مشابه آنان در جاهاي ديگر هيچ توضيحي ندارد، اظهار كرد: اساس اسلام عدالت است بنابراين حتي اگر صندلي و ميز در اين فضا گذاشته نشود بايد حقوق كاركنان پرداخت شود.

وي افزود: بنده نيز هر نوع حمايتي براي درآمدزايي سازمان سما و افزايش تعداد دانشجويان آن انجام مي‌دهم البته نبايد براي افزايش حقوق كاركنان فشار به جامعه وارد شود و شهريه‌ها را افزايش داد، چرا كه بنده موافق افزايش شهريه و كاهش حقوق‌ها نيستم.

امكان بكارگيري افراد بازنشسته فراهم شود

وي در خصوص پيشنهاد برخي از مديران به استفاده از افراد بازنشسته، گفت: اين سياست داراي نكات مثبت و منفي است. چرا كه نبايد افراد پس از بازنشستگي در گوشه خانه بنشينند بلكه بايد از آدم‌هاي مجرب استفاده شود.البته اين نبايد موجب اين شود كه جوانان به كار گرفته نشوند چرا كه بايد شرايط را به گونه‌اي فراهم كرد كه سمت مديريتي به جوانان داده شود.

وي در خصوص تخصيص مجوز دوره كارشناسي ناپيوسته به مراكز سما، گفت: اين درخواست منطقي و معقولي است و برخي از آموزشكده‌ها نيز اين امكان را دارند و فكر نمي‌كنم كه از نظر قانوني نيز منعي در مورد آن وجود داشته باشد. بنابراين بررسي خواهيم كرد و اين موضوع را مورد تصويب قرار مي‌دهيم.

دانشجو در خصوص ادامه تحصيل كارمندان، گفت: بايد اين شرايط به گونه‌اي فراهم شود تا درصدي امكان ادامه تحصيل داشته باشند كه البته اين بستگي به موافقت مدير دارد تا خود افراد زير مجموعه خود را شناسايي كند و در صورتي كه خللي در كار ايجاد نشود، اين امكان را ايجاد كند.