دوشنبه , ۲۹ آبان ۱۳۹۶
رهبر معظم انقلاب : امروز علم‌آموزی و پژوهش، جهاد است چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۱۹

رهبر معظم انقلاب در جمع پرشور دانشجویان، با بیان اینکه امروز علم‌آموزی و پژوهش جهاد است، بر ضرورت حضور مسئولان در دانشگاه‌ها و شنیدن سخنان دانشجویان تاکید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حدود هزار نخبه و فعال دانشجویی، عصر دیروز (دوشنبه) در دیداری صمیمانه و صریح با رهبر معظم انقلاب اسلامی حدود 5/3 ساعت با ایشان به گفتگو و تبادل نظر درباره مسائل مختلف دانشگاهی، علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی پرداختند.

در ابتدای این دیدار یازده فعال سیاسی، فرهنگی و علمی دانشجویی،‌ حدود 5/2 ساعت به نمایندگی از تشکلها، اتحادیه ها، انجمن ها و کانونهای دانشجویی دیدگاههای متفاوت خود را درباره مسائل مختلف کشور بیان کردند. سپس رهبر معظم انقلاب ضمن پاسخ به سؤالات و ابهامات مطرح شده، آرمانگرایی سیاسی، علمی و اخلاقی – معنوی را مهمترین توقع از مجموعه های دانشجویی خواندند و به تبیین بایدها و نبایدهای نگاه نقادانه، معتدل، منصفانه و پر امید به مسائل کشور پرداختند.
حضرت آیت الله خامنه ای در بخشی از سخنانشان با طرح برخی از توقعات از مجموعه ها و محیطهای دانشجویی تأکید کردند: دانشگاه یک جریان سیال متراکم از نیروست که اگر آزاد و هدایت شود، کشور را به طور کامل هدایت خواهد کرد.
ایشان توان متراکم محیطهای دانشجویی را متکی به دو عنصر نیروی فیاض جوانی و نیروی ناشی از علم و دانش جویی دانستند و افزودند: دانشگاه می تواند با تکیه بر نشاط و اعتماد به نفس تشدیدشده پس از انقلاب، به همه توقعات پاسخ دهد.
رهبر معظم انقلاب در تشریح این توقعات، آرمانگرایی را به عنوان یک توقع اساسی مورد تأکید قرار دادند و در سه بخش به تبیین آن پرداختند: آرمانگرایی در سیاست، در علم و در معنویت و اخلاق.
ایشان افزودند: آرمانگرایی در علم یعنی به دنبال قله های علمی رفتن که این هدف، خوب درس خواندن را ضروری می سازد.
حضرت آیت الله خامنه ای با تکیه بر این منطق، خطاب به میلیونها نفر دانشجوی کشور خاطرنشان کردند: امروز درس خواندن،‌ علم آموزی، پژوهش و جدیت در کار اصلی دانشجویی، یک جهاد است.