صدور معرفی‌نامه عضویت در کانون فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۳۵
دانش‌آموختگان اعضای کانون فارغ‌التحصیلان می‌توانند نسبت به دریافت معرفی‌نامه عضویت در کانون فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی اقدام نمایند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فارغ‌التحصیلان، با توجه به تقاضای اعضای کانون فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر دریافت معرفی‌نامه عضویت در کانون جهت ارائه به مراکز مختلف از جمله سازمانهای نظام صنفی وتخصصی و شغلی و موسسات داخلی و خارجی برای کاریابی مبنی بر استخدام، از این به بعد متقاضیان عضو کانون فارغ‌التحصیلان که درخواست کارت شناسایی فارغ‌التحصیلی را داده‌اند، میتوانند نسبت به دریافت این معرفی‌نامه به صورت رایگان اقدام نمایند.
رئیس مرکز ارتباط با فارغ‌التحصیلان گفت: برخی از افراد درخواست معرفی‌نامه مبنی بر عضویت در کانون را می‌نمایند و یا می‌خواهند در سوابق خود آن را داشته باشند.
وی در پاسخ به این سئوال که چرا اعضاء می‌بایست جهت دریافت معرفی‌نامه عضویت در کانون حتماً درخواست کارت شناسایی فارغ‌التحصیلی را بدهند، گفت: کانون نمی‌تواند بدون دریافت تائیدیه مدرک تحصیلی از واحدهای دانشگاهی و یا اداره کل فارغ‌التحصیلان، نسبت به صدور معرفی‌نامه عضویت در کانون اقدام نماید و برهمین اساس کانون برای صحت مدرک تحصیلی متقاضیان استعلام می‌نماید و فارغ‌التحصیلان عضو که دارای کارت شناسایی معتبر کانون هستند، می توانند با مراجعه به دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان، معرفی‌نامه مربوطه را به‌صورت رایگان دریافت نمایند. مجدداً خاطرنشان می‌شود، این خدمات صرفاً شامل متقاضیانی است که کارت آنها صادر شده باشد.
مهران عباسی انارکی در پایان خاطرنشان کرد: علاقمندان می‌توانند از طریق مراجعه به دفتر ارتباط با فارغ‌التحصیلان نسبت به دریافت معرفی‌نامه اقدام نمایند.