:: صدور کارت شناسایی فارغ التحصیلی به 2 زبان فارسی و انگلیسی چاپ نامه الکترونیک
يكشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۲۸

:: صدور کارت شناسایی فارغ التحصیلی به 2 زبان فارسی و انگلیسی ::

( ویژه فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی )

farsi92-1.png

کارت شناسایی فارغ التحصیلی فارسی:

1- این کارت ها حاوی اطلاعات فارغ التحصیلی شما شامل ( نام و نام خانوادگی، رشته، مقطع، واحد دانشگاهی و سال فارغ التحصیلی و مدت اعتبار كارت )   می باشد.

- براساس بخشنامه شماره 848430-48 مورخ 2-5-84 ریاست محترم دانشگاه، فارغ التحصیلان این دانشگاه در بکارگیری و استخدام در واحد و دوایر مرتبط در الویت بوده و روش شناسایی با ارسال کپی کارت شناسایی فارغ التحصیلی می باشد.

3- کارت شناسایی فارغ التحصیلی فارسی پس از تأیید مدرک توسط اداره کل امور فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی صادر می شود.

4- طبق بخشنامه شماره 216054-80 تاریخ 9-11-82 ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی دارندگان کارت می توانند از خدمات کتابخانه، مراکز آموزشی و پژوهشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی براساس ضوابط آن واحد دانشگاهی بهرمند شوند.

5- برخی از خدمات، تسهیلات، تخفیفات ارائه شده توسط کانون مختص دارندگان کارت شناسایی فارغ التحصیلی می باشد، مانند : تخفیف ویژه مجموعه ورزشی انقلاب، کارت ورزش شهروندی، خدمات بیمه تکمیلی درمان، ثالث، بدنه و مسئولیت و ... نوین متعلق به بانک اقتصاد نوین، الویت دعوت به جشن ها و سمینارها و بازدیدهای تخصصی و غیره می باشد.

6- همراه داشتن این کارت می تواند معرف مشخصات تحصیلی شما باشد و کانون جهت هر گونه استعلام در این خصوص پاسخ خواهد داد. بدیهی است مدارک کلیه متقاضیان کارت شناسایی فارغ التحصیلی بر اساس تأیید و استعلام از واحد تحصیلی صادر خواهد شد.

7- صدور معرفی نامه عضویت در کانون فقط ویژه دارندگان کارت شناسایی فارغ التحصیلی دارای اعتبار می باشد.

encard92-1.png

کارت شناسایی فارغ التحصیلی انگلیسی:

صـدور کـارت شنــاسـایی بـه زبـان انگلیسـی بـه منظور تسهیل امور فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی برای حضور در

همایش‌ها، نشستها و نمایشگاههای علمی، صنفی، تخصصی و بازرگانی خارج از کشور
و معرف شما در مصاحبه های

استخدامی در شرکت‌های بین‌المللی مدرکی برای معرفی در اماکن عمومی
و فضای کسب و کار خارج از کشور با ذکر

مشخصات تحصیلی شما و ... می
باشد.

*
قابل ذکر است در صورتیکه قبلاً در سـایت عضـو شده ایـد می توانیـد بـا نام کـاربری ( همـان ایمیل درج شده اولیه ) و

رمـز عبـور خـود وارد صفحـه مشخصــات خود شده و درخواست صدور کارت شناسایی فارغ التحصیلی به زبان فارسی و

انگلیسی را تکمیل و ثبت نمایید.

* مجدداً یــادآور می شـود صـدور کــارت شنــاسـایـی فارغ التحصیلی به زبان انگلیسی منوط به ثبت درخواست کارت شناسایی فارغ التحصیلی به زبان فارسی می باشد.

:: با توجه به آخرین وضعیت خود در سایت کانون فارغ التحصیلان یکی از گزینه های زیر را انتخاب نمایید ::

en1.jpg

en2.jpg

en3.jpg

پیشنهاد می شود این ایمیل را برای اطلاع هم دانشگاهیان خود از خدمات کانون ارسال نمائید.

مرکز ارتباط با دانش آموختگان

کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی

www.AIAU.ir

نشاني : تهران، خيابان وليعصر، بالاتر از ميدان ونك، كوچه شهيد دامن افشار، مجتمع پايتخت، برج B اداري، طبقه 7 ، واحد 704