MBA دوره ی یکساله چاپ نامه الکترونیک
شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۰۷
کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می نماید :
معتبرترین و کاربردی ­ترین دوره ­ی یکساله MBA با همکاری و نظارت مستقیم دانشگاه تهران
این دوره در دانشگاه تهران، توسط کارآمدترین و باتجربه ­ترین کادر آموزشی دوره های MBA یکساله برگزار می ­شود. علاقمندان می ­توانند برای آگاهی از شرایط با شماره ­های زیر تماس بگیرید.
22894667 خانم نعیمی
22895066 خانم الطافی
بازار کار MBA در ایران:

با توجه به شرایط اقتصادی امروز ایران، کشور ما حداقل تا 20 سال آینده به شدت نیازمند متخصصین این رشته خواهد بود. این پیش بینی با توجه به نیاز شدید سازمان های بزرگ و اقتصادی و شرکت های دولتی و خصوصی که تعدادشان کم هم نیست بسیار خوشبینانه صورت گرفته است. این در حالی است که بسیاری از فارغ التحصیلان این رشته خود صاحبان شرکت ها و کسب و کارهای مختلف می شوند و تن به استخدام نمی دهند.
اما بازار کار MBA در خارج از کشور نیز از جایگاه مطلوبی برخوردار است و کشور های آمریکا و کانادا در جذب متخصصین این رشته درنگ نمی کنند. از خاطر نبرید که بسیاری از دانشجویان این رشته از همان ابتدای تحصیل دعوت به کار می شوند.
كسانی كه دارای مدرك MBA می باشند اغلب وارد عرصه های مدیریتی می شوند و به سطوح مختلف مثل مدیر تولید یا مدیر بازاریابی یا مدیر مالی ... یا نهایتا مدیرعامل شركت ها ارتقاء می یابند. گروه دوم وارد كار مشاوره می شوند. برخی در شركت های مشاوره مدیریت كار می كنند و گروهی به عنوان كارشناس مثلا تحلیلگر مالی یا تحلیلگر بازار یا متخصص نیروی انسانی یا برنامه ریز استراتژیک ... بدون اینكه وارد كار اجرایی شوند، در سازمانها كار می كنند. گروه سوم كه درصد كمی هستند ممكن است ادامه تحصیل بدهند و دكترا دریافت كنند و استاد شوند. البته اینها همه غیر از کسانی هستند که کارآفرینی می کنند و با تکیه بر آموزه های این رشته و ایجاد کسب و کارهای موفق، درآمدهای بسیار بالاتری را برای خود رقم می زنند.
شرايط شركت كنندگان:

* پذیرش در مصاحبه ورودی.
* داشتن سابقه شغلی و آشنایی بازبان انگلیسی امتیاز مثبت به حساب می آید.
برنامه ریزی دوره:
محتوای دوره در قالب یکسال (4 ترم) تنظیم گردیده است که شامل 350 ساعت درسی مي باشد. روزهای برگزاری دوره آخر هفته و ساعات غیر کاری
طرح درس دوره حاصل ساعت ها کار تحقیقاتی برروی محتوای تدوین شده دوره های موفق در دانشگاه های معتبر دنیا بر پایه استاندارد های روز می باشد که با تطبیق و بهینه سازی آن برمبنای الگوهای کارآفرینی یکی از قدرتمندترین چارتهای آموزشی در این زمینه می باشد.
آدرس پستی تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از تقاطع میرداماد (روبروی ایستگاه متروی شریعتی)، بن بست زرین، پلاک 26
فاکس 021-22894667
شماره تماس واحد MBA 021-22894667-8