دوشنبه , ۲۹ آبان ۱۳۹۶
دکتر میرزاده در جلسه هیات امنای کانون فارغ التحصیلان دانشگاه: چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه ۰۶ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۰

دانشگاه آزاد اسلامی باید از ظرفیت‌های فارغ‌التحصیلان خود کمک بگیرد

در جلسه هیات امنای کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور دکتر میرزاده رئیس این دانشگاه برگزار شد، اعضای حقیقی و حقوقی این کانون برای معرفی به هیات امنای مرکزی با توافق آرا مشخص شدند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در این جلسه دکتر حمید میرزاده با تاکید بر اینکه هیات امنای کانون فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی باید به عنوان اتاق فکری عمل کنند که تعامل و ارتباط دانشگاه با فارغ التحصیلان را برقرار کنند، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت و پتانسیل‌های بسیاری است و فارغ‌التحصیلان آن در بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور مشغول به فعالیت‌اند که ما باید از آنان در جهت پیشبرد برنامه‌های دانشگاه و اهداف کلان آن به صورت مادی و معنوی کمک بگیریم.
وی اضافه کرد: این اتاق فکر می‌تواند با ارائه مشاوره و استفاده از ظرفیت و پتانسیل عظیم دانشگاه آزاد اسلامی، راهکارهای تعامل و ارتباط بیشتر برای استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه را دریابد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: انتظار ما این است که کانون فارغ التحصیلان با تبیین سیاست‌های کلی در جهت جذب فارغ التحصیلان اقدام و آموزش‌های تخصصی را برای ورود آنان به بازار کار ارائه کند.

تشریح اهداف تاسیس کانون فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی
در ادامه این جلسه حسین انتظامی، رئیس کانون فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی در سخنانی با معرفی این کانون، گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه اشتغال، کارآفرینی و آموزش‌های تخصصی ارائه کرد.
وی ایجاد ارتباط موثر، تبادل همکاری با فارغ التحصیلان، حضور موثر در مجامع صنفی و تخصصی، ارتقاء سطح علمی و تخصصی فارغ التحصیلان، ارائه خدمات فرهنگی، آموزشی و پژوهشی را از جمله اهداف تاسیس کانون فارغ التحصیلان عنوان کرد و گفت: زمینه‌سازی برای اشتغال فارغ‌التحصیلان، ارائه خدمات مشاوره در زمینه‌های مختلف، بازدید‌های تخصصی، طراحی و اجرای دوره‌های کارآفرینی و مهارت شغلی از دیگر این برنامه‌ها است.
انتظامی همچنین با اشاره به نشریه کانون فارغ‌التحصیلان  گفت: این کانون به اعضای خود خدمات و تسهیلاتی را ارائه می‌کند که از آن جمله امکان حضور در دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی است.
رئیس کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: کسانی که به عضویت بانک اطلاعاتی کانون فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی درمی‌آیند می‌توانند از فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی که توسط موسسات و شرکت‌ها اعلام می‌شود، بهره‌مند شوند.
دکتر طه هاشمی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد و دکتر کاردار معاون دانشجویی از دیگر حاضران این جلسه بودند.

دانش‌آموخته عزیز:

پیشنهاد می‌شود در صورت تمایل با کلیک روی این لینک، اخبار سایت را به هم‌دانشگاهی و دوستان خود معرفی کنید.

(این امکان برای افرادی که در سایت ثبت‌نام نموده‌اند، فراهم است.)