جمعه , ۳ آذر ۱۳۹۶
يكشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۰۷
قابل توجه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان گرامی
با سلام و آرزوی توفیق

جشنواره‌ای در زمینه نوآوری و کارآفرینی فرهنگی / اجتماعی / هنری با عنوان جشنواره ملی نوآوری‌های فرهنگی دانشجویان «از باران تا رویش» از سوی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در حال اجراست.
اگر طی سه چهار سال اخیر فعالیتی فرهنگی، اجتماعی، هنری داشته‌اید که خلاقیت و نوآوری در آن بوده است حتماً در این جشنواره شرکت فرمایید. ضمن آن که اگر سابقه فعالیت فرهنگی نیز ندارید در بخش ایده‌های فرهنگی می‌توانید شرکت نمایید.
مهلت شرکت در جشنواره و ارسال آثار، تا 17 بهمن‌ماه 1393 تمدید شده است.
این جشنواره پنج محور دارد:
محور اول، راهاندازی یک کسب و کار کارآفرینانه فرهنگی / اجتماعی/ هنری است. مقصود، کسب و کارهای کارآفرینانه‌ای است که توسط دانشجویان در حوزه فرهنگی/ اجتماعی/ هنری راه‌اندازی شده باشد. کسب و کارهایی که در آن‌ها مرحله ایده تا محصول با موفقیت طی شده باشد. مطمئنا بخشی از دانشجویان این تجربه را دارند. فعالیت‌هایی همچون: راه‌اندازی موسسه فرهنگی هنری؛ طراحی و تولید نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های مرتبط ؛ راه‌اندازی گالری؛ تولید محصولات فرهنگی؛ فروش محصولات فرهنگی؛ فعالیت‌های اقتصادی فرهنگی در فضای مجازی؛ تولید و عرضه محصولات هنری؛ صنایع دستی؛ موسسات و دفاتر گردشگری و فعالیت‌های توریستی؛ موسسات فیلم‌سازی و عکاسی؛ بازارچه‌های کارآفرینی؛ طراحی و دوخت لباس؛ اختراعات مرتبط با حوزه‌های فرهنگی اجتماعی هنری و بهره‌برداری از آن‌ها؛
محور دوم شامل ایجاد ساختار نوآورانه در حوزه فرهنگی / اجتماعی/ هنری است. نظیر راه‌اندازی کانونها، انجمنها، تشکلها و گروه‌های علمی فرهنگی هنری و ....؛ به گونه‌ای که در آن نوآوری و خلاقیتی دیده شود.
محور سوم، شامل فعالیت‌های نوآورانه فرهنگی است نظیر برگزاری جشنواره، گالری و نمایشگاه، تئاتر، موسیقی، نشست، یادواره، همایش، مسابقات، و ... که خلاقیتی چاشنی آن شده و با دیگر فعالیت‌های مشابه متفاوت بوده باشد.
محور چهارم، ارائه قالب‌ها و شیوه‌های نوآورانه فرهنگی است. گاهی برای اجرای فعالیت‌های فرهنگیِ مشخصی، از یک قالب و یا شیوه جدید و نوآورانه استفاده می‌شود؛ به گونه‌ای که فعالیت، ممکن است همان فعالیت سابق باشد اما برای ارائه آن، از قالب یا شیوه جدید و خلاقانه‌ای استفاده شده است و برای مخاطبان جذابیت دارد.
محور پنجم، پیشنهاد ایدههای خلاقانه فرهنگی است که تمامی دانشجویان می‌توانند در آن شرکت کنند و بسیار ساده است. کافی است یک ایده فرهنگی ارائه کنید. در این بخش، دانشجویان می‌توانند با بیانی ساده، ایده‌های خلاقانه فرهنگی خود را برای اجرا در سطح دانشگاه‌ها و یا جامعه پیشنهاد دهند.
نکات قابل توجه:
یک - ضوابطی که برای جشنواره در نظر گرفته شده است نمونه مطلوب را هدف قرار داده است اما دانشجویان می‌توانند متناسب با داشته‌های خود و ایجاد تناسب بین داشته‌های خود و ضوابط جشنواره، آثار خود را ارسال نمایند.
دو - دانشجویانی که هم اکنون فارغ‌التحصیل شده اند اما فعالیت آنها مربوط به دوره دانشجویی آنها بوده (سه چهار سال اخیر) می‌توانند در جشنواره شرکت کنند.
سه – لطفا اگر دوستانی دارید که فعالیت یا آثاری مرتبط با محورهای جشنواره دارند این ایمیل را برای آنها بفرستید. پیشاپیش سپاسگزاریم.
چهار - مهلت شرکت در جشنواره و ارسال آثار، تا 17 بهمن‌ماه 1393 تمدید شده است.
پنج – شرکت در همه محورهای جشنواره بلامانع است و محدودیتی برای تعداد آثار وجود ندارد
فراخوان جشنواره شامل سه فایل‌ زیر به پیوست این ایمیل است؛ اطلاعات تکمیلی را از طریق این فایل‌ها دریافت کنید:
یک - پوستر
دو - متن فراخوان(پی‌دی‌اف)
سه - متن فراخوان(ورد)
شیوه‌نامه ارسال آثار و مستندات فعالیت‌ها
علاقه‌مندان گرامی می‌توانند آثار و مستندات فعالیت‌های خود را به یکی از شیوه‌های زیر ارسال نمایند:
ب) ارسال پستی مستندات طرح‌ها و فعالیت‌ها، به دبیرخانه جشنواره به نشانی: استان البرز، کرج، حصارک، دانشگاه خوارزمی، ساختمان اداری، طبقه همکف، معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی
ارتباط با دبیرخانه جشنواره:
تلفکس: 34۵۰۵۱۵۱  و 32544286 - ۰۲۶
پایگاه اینترنتی جشنواره: www.jalborz.ir