کارگاه یک روزه شناخت قبل از ازدواج برگزار شد چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۳۸
-
کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی با مشارکت موسسه همایش‌سازان کارگاه یک روزه شناخت قبل از ازدواج را برگزار کرد.به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فارغ التحصیلان، کارگاه یک روزه شناخت قبل از ازدواج روز...

کارگاه یک روزه شناخت قبل از ازدواج برگزار شد
-
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فارغ التحصیلان، کارگاه یک روزه شناخت قبل از ازدواج روز جمعه 8 آبان ماه از ساعت 9 الی 17 در محل تالار موسسه نشرآوران برگزار شد.
در این کارگاه یک روزه که با حضور ده‌ها نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، دکتر سعیده هادی رئیس انجمن ازدواج کشور و مدرس دانشگاه در خصوص عوامل اثرگذار بر انتخاب همسر، محورهای گفتگو برای شناخت فرد، عشق و انواع آن و پیش شرط‌های انتخاب مناسب برای ازدواج موفق صحبت کرد.
دکتر هادی در این کارگاه به دانش‌آموختگان توضیح داد که چرا عاشق یک فرد خاص می‌شویم و همچنین در ادامه مشخصات افراد مناسب و نامناسب برای ازدواج را برشمرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فارغ التحصیلان، در پایان گواهی شرکت در کارگاه به شرکت‌کنندگان اهدا شد.